Menu
Kosár

Panelok vésése E-book

Panelok vésése E-book - 18 oldal korabeli képekkel illusztrálva
Panelok vésése E-book
  • Készlet: Megvásárolható
  • Cikkszám: panelok-vesese
2 500 Ft

18 oldal pdf formátumú dokumentum korabeli panelos képekkel illusztrálva
A villanyszerelés szerkezeti vonzatai panel lakásokban, avagy
Mit és hogyan szabad vésni a panelban?

Villanyszerelés panelban - szabályok és alapelvek

Tartalom:

Bevezető
Panel lakások - rövid történet és alapfogalmak
A panel épületek kialakítása
A panel véshetőségének szerkezeti feltételei, falak és födémek
Kis jogi útmutató
Szójegyzék

Kiknek ajánljuk a panelok vésése e-book-ot:

Villanyszerelőknek, kivitelezőknek, lakberendezőknek és belső építészeknek valamint közös képviselőknek, akik szeretnének tisztában lenni azzal, hogy a felújítások során mit és hogyan szabad átalakítani és megvésni a panel lakásban. A panelok vésése így az építtető vagy tulajdonos által is ellenőrizhető, hogy vajon a villanyszerelő helyesen készíti el a hornyokat vagy sem.

A könyvben található alapelvek és szabályok segítségével a villanyszerelés panel lakásban sokkal egyértelműbbé válik a vésések és hornyok kialakítása szempontjából. Nem maradnak kérdések, bizonytalanságok azzal kapcsolatban, hogy hogyan szabad a hornyokat kivésni.

A Bevezetőből:

Az elmúlt évtizedek statikus szakértői tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy a panelos technológiával épített épületeinkben egyre több belső átalakítás történik. Ennek egy része a szerkezeti struktúra megváltoztatásával, átalakításával jár, melynek során a falbontásokon kívül elektromos és gépészeti vezetékek számára vésnek hornyokat, fúrnak lyukakat vagy bontanak meg valamely elemet a kivitelezők.

A falbontások a panel épületekben egy külön téma, jelen kiskönyvünkben elsősorban villanyszerelők és gépészeti szakemberek számára szeretnénk megválaszolni azokat a kérdéseket, melyeket gyakran feltesznek nekünk megbízóink, a villanyszerelő kivitelezők, illetve a lakóépületek közös képviselői.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.