Menu
Kosár

Rólunk

Több, mint 24 éves szakmai tapasztalattal működünk sikeresen a statikus tervezés területén. A Magyar Mérnöki Kamara nyilvántartásában vasbeton- acél- és faszerkezetekre vonatkozóan statikus vezető tervezői, tartószerkezeti szakértői jogosultsággal rendelkezünk.

Személy szerint 1998-ban végeztem a Budapest Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán. Azóta rengeteg területen próbáltam ki magam,és szereztem tapasztalatot, legyen az vasbeton, acél vagy faszerkezet, de terveztem már bambusz és alumínium szerkezeteket is. A családi háztól a 105 lakásos társasházig vagy szállodáig sokféle nagyságrendben dolgoztam és dolgozom a mai napig.

Jelenleg elsődlegesen lakossági szolgáltatásokkal, családi házak szakértésével, átalakításokhoz, felújításokhoz szükséges statikai szaktanácsadással foglalkozunk, a tervezési munkáink mellett. Mindemellett igyekszem a mindennapos rutin során leggyakrabban felmerülő kérdésekre a jelen webshopban megtalálható e-bookok segítségével válaszokat adni.

Tudjuk, hogy milyen fontos és kihívást jelentő feladat tud lenni egy felújítás vagy átalakítás, azonban ezen a platformon e-book-jaink segítségével itt vagyunk, hogy könnyebbé tegyük ezt az utat.

A kínálatunkban szereplő e-bookok nem csupán átfogó és jól strukturált tudást nyújtanak a statikai tervezésről és kivitelezésről, hanem konkrét és gyakorlati útmutatókat is tartalmaznak. A tartalmakat olyan szakemberek írták, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a területen, és szívesen osztják meg tudásukat.

Legyen szó akár otthoni felújítási projektről, átalakításokról vagy épületkárosodások helyreállításáról, e-könyveink segítségével meg lehet tanulni helyesen értelmezni a felmerülő nehezebb szituációkat, kiválasztani a megfelelő anyagokat és technikákat, valamint megoldást találni a gyakori problémákra. Bízunk benne, hogy tudásanyagaink segítségével még magabiztosabbá és hatékonyabbá lehet válni az otthoni építkezések és helyreállítási munkálatok során.

Fedezze fel a statikai tudásanyagok világát, melyek segítségével magabiztosan és szakszerűen teheti szebbé otthonát.

Elérhetőségeinket ide kattintva találja meg.

Szabó Zoltán
statikus vezető tervező
tartószerkezeti szakértő
SZÉS1(T-Sz) (T1, T1-1) MK nytsz.: 01-9068

A Magyar Mérnöki Kamara honlapján itt találja meg a nyilvántartási számot: http://mmk.hu/profil/view?id=36298

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.