Menu
Kosár

Válaszfal bontás panelban E-book

Válaszfal bontás panelban E-book
Válaszfal bontás panelban E-book
  • Készlet: Megvásárolható
  • Cikkszám: valaszfal-bontas
2 500 Ft

18 oldal pdf formátumú dokumentum korabeli képekkel illusztrálva
A válaszfalak bontásának problémái panel lakásokban
avagy
Mit és hogyan szabad bontani?
Falbontás panelban

Tartalom:

Bevezető
Panelos építés - rövid történet és alapfogalmak
A panel épületek kialakítása
A panel válaszfalak bontásának szerkezeti kérdései
Kis jogi útmutató
Szójegyzék

Kiknek ajánljuk a Válaszfal bontás panelban e-book-ot:

Lakásfelújítóknak, kivitelezőknek, lakberendezőknek és belső építészeknek valamint közös képviselőknek, akik szeretnének tisztában lenni azzal, hogy a felújítások során mit és hogyan szabad átalakítani és bontani a panel lakásban. Honnan tudjuk, hogy teherhordó falról vagy válaszfalról van-e szó?

A könyvben található alapelvek és szabályok segítségével a falbontás sokkal egyértelműbbé válik a panel lakásokban. Nem maradnak kérdések, bizonytalanságok azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan szabad bontani.

A Bevezetőből:

Az elmúlt évtizedek statikus szakértői tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy a panelos technológiával épített épületeinkben egyre több belső átalakítás történik. Ennek egy része a szerkezeti struktúra megváltoztatásával, átalakításával is jár, jelen kiskönyvünkben azonban kifejezetten a válaszfalak bontásának kérdéseivel foglalkozunk.

Ahhoz, hogy a válaszfalak bonthatóságának témáját megértsük, először is alapszinten át kell tekintenünk, mit is jelent a panel, hogyan készültek el ezek az épületek, és mely elem milyen szerepet játszik az épület teherhordásában és merevítésében.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.